Min Historie

Eftersommer og arkiv 010

Åen der hvor jeg voksede op engang for længe siden, næsten Morten Kock

Jeg blev udfordret i dag.

Min inspirator smed et indlæg på Facebook idag, der hed: Har du styr på din historie.….øh jov, det har jeg da.

Tror dog ikke, hun mente så lang en historie, som jeg fik bikset sammen.

Men nu har jeg styr på den Historie der….og hvor blev jeg glad 🙂

Min historie

Jeg hedder Mary Frølund, mor til 2 dygtige smukke voksne sønner, gift med drengenes far, bor trygt og godt i et istandsat hus midt i Jylland ved Herning. I dag har jeg en fantastisk hverdag.

Jeg er lige der, hvor jeg ønsker at være på dette tidspunkt i livet.

Jeg er på vej i mit nye eventyr med egen klinik, hvor klientkredsen er støt voksende. Jeg har en indtjening på det, som gør, at jeg kan nørde i den retning, jeg nu lige føler for. Det giver mig  mulighed for at vokse på så mange områder fagligt og personligt, at jeg slet ikke kan få armene ned. Pludselig er alt muligt, bare jeg griber chancerne.

Sådan har det ikke altid været. Jeg har arbejdet over 20 år som ergoterapeut i en kommune. Et job jeg var stolt af og som jeg udførte med hele mit hjerte.

Lige til jeg brændte godt og grundigt ud.

Til sidst følte jeg mig som en fange i et bur, hvor jeg aldrig kunne stille fangevogterne tilfreds. Jeg tabte både hukommelse og humør og kunne ikke få lov at voksne i den faglige retning, jeg ønskede mig. Så i 2013 besluttede jeg, at forlade jobbet, kaste mig ud i den usikre verden som arbejdssøgende og diverse praktikker, som også sled mig op.

Jeg fandt et job som handicaphjælper på 25 timer, så vi lige kunne blive i huset. Resten af tiden legede jeg i klinikken med massage, kranio sakral terapi, aloe Vera produkter. Jeg siger leger, for det er sådan jeg føler det!

Jeg har ikke en million på kontoen, men jeg er glad og jeg har håb for fremtiden og indtjeningen er støt stigende. Jeg elsker dette liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *