Hvem Blogger på Klinik Frølund

Primære og eneste blogger her er klinikkens indehaver Mary Frølund Sørensen

Billede af Mary Frølund
Bloggens ejer

Jeg er født i 1966, gift med den samme mand gennem 25 år (2018)

Jeg er uddannet ergoterapeut og har arbejdet med dette i over 20 år.

 

Jeg har to voksne dejlige, vidunderlige sønner. Den ene går i gymnasiet og den anden på Musikalsk grundkursus, som forberedelse til konservatoriet med klassisk sang. De synger begge i Herning Kirkes Drengekor og forventer, at få deres arbejdsliv med sang og musik. Spændende fremtid for de unge herrer.

 

 

 

I 2013 besluttede jeg, at arbejde hen imod, at få min egen klinik med fysiurgisk massage og alternativ behandling, således at jeg resten af mit arbejdsliv kan nørde med den slags ting.

Jeg ønsker, at fylde min hverdag med aktiviteter jeg elsker, frem for sure pligter og rutiner.  Jeg følte, at mine talenter og ressourcer  i jobbet som ergoterapeut i kommunalt regi ikke blev brugt konstruktivt. Det var på tide, at komme videre i livet. Selv at sige til og fra. Især når vi efterhånden har udsigt til, at skulle arbejde til vi bliver 70 år. Så er det på tide, at finde noget man kan vokse med og som ikke bare medfører udbrændthed.

Jeg kan lige så godt sige det lige ud, jeg bryder mig ikke om alle besparelserne i det offentlige i de senere år. Jeg synes, vores danske samfund bliver fattigere på så mange måder og vi ved knapt nok, hvad det er vi gør. Det er muligt vi skulle sadle om dengang med kommune sammenlægningerne. Det tror jeg, men det her er blevet alt for meget og hvor smider vi mange ressourcer, viden og mennesker på gulvet og ud med badevandet rent ud sagt i vores konstante omlægninger og sparrerunder. Det bliver dyrt for os alle på sigt og fattigt i ånden.

Efter en lidt turbulent tid som jobsøgende og praktikant fandt jeg et job som Handicap hjælper på 25 timer. Så var grunden lagt til, at jeg resten af tiden kan lege her hjemme hos mig selv i klinikken.

Og hvor jeg leger.

 

Jeg elsker at kunne hjælpe mennesker, jeg elsker at bruge mine særlige evner for at sanse problemerne i en anden menneskes krop og psyke.

Den største fryd er at se mennesker komme til den sidste behandling; betydeligt lettede og klar til at gå ud og gribe verden med mindre smerte og mere klarhed. Det gør mig glad og stolt.

Min base er Kranio Sakral terapi og fysiurgisk massage. Og i det seneste år har jeg taget rigtig mange kurser inden for Biodynamisk KST. Dette har en mere energetisk tilgang og er et fantastisk supplement og udvikling til mere mekaniske tilgang. Det fuldener behandlingerne.

Det er så fantastisk, at kunne få lov at tage de kurser man brænder for !